Wie zijn de Brandeliers?

Een Familie gevoel, dat is wat wij zijn, alle leden van het gezin zijn welkom en horen erbij, elke generatie en persoon is welkom om plezier te hebben om onze traditie Carnaval vorm te geven in Brandevoort en daarbuiten te vertegenwoordigen. Dat is ook een kernwaarde van ons die we hebben vastgelegt.

Organiseren

Brandeliers zijn sociale mensen die je ook bij andere activiteiten tegenkomt want ze helpen graag een handje mee of organiseren graag mee om mensen met elkaar te blijven verbinden in de wijk, vandaar dat wij ook vele groeperingen in onze mooie wijk hebben en wij daar ook met plezier mee samenwerken en/of assisteren.

Ben je nieuw in de wijk of heb je een beetje vrije tijd over en wil je graag in contact komen met mede wijkbewoners; nou dat gaat erg snel via onze club, binnen een korte tijd heb je vele mensen leren kennen, kennissen en vrienden erbij en een leuke hobby die plezier geeft.

Talenten

Wat hebben wij te bieden in de organisatie: een handje helpen komt altijd van pas bij één van onze activiteiten of garderobe diensten. Je kunt je talent(en) verder ontwikkelen of uitproberen, want wij hebben vele facetten te bieden, zoals bouw, verf en kluswerk bij de Cie Buitengebeuren, evenementen organiseren zoals een Prins bekendmaking of receptie of een feestavond of de garderobe plannen bij de Cie Binnengebeuren, heb je iets met media ook dat hebben we, fotograferen, social media bijwerken, geschreven teksten aanleveren en contacten onderhouden met media bedrijven, vloggen het kan allemaal, of ga je graag om met jeugd en wil je hierin iets betekenen door bijvoorbeeld een talentenshow of tieneravond neer te zetten, ook dat is allemaal mogelijk.

Vrijwilliger worden in een te gek en gezellig feest team? Join the club

Bij ons ben je van harte welkom met je talent of passie die je verder wilt en kan ontwikkelen! Laat je gegevens hier achter, en we leggen je graag uit wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Ben jij een te gekke party planner, of ben je een wizard op knutselgebied, zijn je grafische skills geweldig. Of ben jij een echte people person en kom jij ons sponsorteam versterken. Wat je dan ook bent! bij ons hebben we altijd wel een plaats voor je.

Nieuws

Agenda

De Brandeliers

Volg ons

                                                   

Lid worden

Steun ons

Contact

Volg ons

                                                   

Nieuws en agenda in samenwerking met

Nieuws en agenda in samenwerking met ->

 <- Ditisonzewijk.nl