Vanavond is het zover! De 6de prins der Brandeliers zal feestelijk bekend worden gemaakt in een prachtige, sfeervolle zaal!

Leutfestijn 2015Van 20.30 tot 01.00 uur zal wijkhuis ’t BrandPunt weer omgetoverd zijn tot een feestelijke hoftempel. Iedereen is dan van harte welkom om (entree is gratis!) getuige te zijn van de bekendmaking van de 6de prins.
De huidige prins, lustrumprins Dave d’n Urste, zal op deze avond afscheid nemen van zijn prinsenschap. Tijdens het Leutfestijn wordt ook bekend gemaakt wie het prinseroaje heeft gewonnen! De hints voor het prinseroaje kunt u hier lezen.

Op deze feestelijke avond kunt u genieten van heerlijke muziek van DJ Peter en een spetterend optreden van de Knallers (winnaars Helmondse Carnavalsschlager 2016)! Ook zullen de beeldschone dames van de dansgarde van de Brandeliers hun eerste optreden van het nieuwe seizoen laten zien. Dit alles zal betekenen dat het ook dit jaar een spectaculair feest zal worden dat u echt niet mag missen! Iedereen is welkom, dus tot zaterdag!

369 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok