Leutfestijn – Prinsbekendmaking Brandeliers

Ook dit jaar kijken we allemaal weer uit naar het Leutfestijn in Brandevoort! Op deze feestelijke avond maken we namelijk de 7de prins der Brandeliers bekend!

Op vrijdag 25 november van 20.00 tot 01.00 uur, wijkhuis ’t BrandPunt weer omgetoverd zijn tot een feestelijke hoftempel. U bent dan van harte uitgenodigd om getuige te zijn van de bekendmaking van de nieuw prins. (entree op het Leutfestijn is gratis!)

Op deze avond kunt u genieten van heerlijke muziek, en zullen de beeldschone dames van de dansgarde van de Brandeliers hun eerste optreden van het nieuwe seizoen laten zien. Ook dit jaar wordt het dus weer een spectaculair feest dat u niet mag missen! Het leutfestijn is toegankelijk voor alle leeftijden!

De huidige prins, Henny d’n uurste, zal op deze avond afscheid nemen. Daarmee zal hij zijn toetrede maken aan de Garde Oud Prinsen (GOP). Hiermee komt het totaal aantal GOP-ers alweer op 6 uit.

Tijdens het Leutfestijn wordt ook bekend gemaakt wie het prinseroaje heeft gewonnen. Jaarlijks worden, verspreid over een aantal weken voor de prinsbekendmaking, een 11-tal hints gepubliceerd die jou kunnen leiden naar de identiteit van de prins. Dus hou goed onze onze Facebook in de gaten!

Wilt u meer informatie over onze vereniging? Neem dan eens een kijkje op onze website!

591 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok