Brandeliers & Brandelierinnekes,

Begin september 2019 ontving ik een berichtje van Mark, of ik even tijd had om wat te bespreken op het Sportpark.Ik had werkelijk geen idee dat ik de vraag voorgelegd zou krijgen om Prinses te worden van de Brandeliers, notabene als eerste vrouw in een bijzonder jubileumjaar.

Een geweldige eer en ik ben er trots op samen met adjudante Patty deel uit te maken van de Brandeliers. Samen laten wij het glazen plafond een beetje kraken 😉

 Wat is er de afgelopen tijd veel werk verzet. De fantastische bekendmaking waar ook de mascotte van SV Brandevoort niet mocht ontbreken. Een paar uitbezoeken in de regio hebben al plaatsgevonden en de diverse commissies en Dansgarde maken zich al op voor een spetterend Carnaval 2020.

 We gaan prachtige maanden tegemoet. Verbinden met de wijk, scholen, sport- en andere Carnavalsverenigingen en nog veel meer. Ons motto is dit jaar ‘Daor brandt nog licht’. Licht is leven en staat voor verbinden, warmte en samenzijn. Komende week is het al weer Kerstmis, een tijd die je vooral ook met familie en vrienden doorbrengt. Namens mijn man Jack, adjudante Patty en haar man Pascal, wensen wij alle Brandeliers en Brandevoorters hele fijne kerstdagen en een zeer voorspoedig en gelukkig 2020. Een bijzonder jubileumjaar met de prinsesreceptie op 19 januari 2020. Je bent van harte welkom dit samen met ons te vieren!  

 Prinses Jacqueline d’n 1e