Vandaag is het huis versiert van Prins Henny der Brandeliers

brandeliers_huis_versiert_henny_2016_brandevoort_ditisonzewijk.,..brandeliers_huis_versiert_henny_2016_brandevoort_ditisonzewijk

A.s maandagavond 18 januari vindt de voorverkoop plaats voor maar liefst 3 carnavalsactiviteiten in Brandevoort! Op deze voorverkoopavond kun je van 19:30 tot 20:30 uur in wijkhuis ’t BrandPunt je entreekaarten kopen voor de Kindermiddag 2016, de Familiedag 2016, en de Carnavalsbrunch! Als er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, kun je deze kopen aan de bar van het wijkhuis.

Voor de andere carnavalsactiviteiten is geen speciale kaartverkoop. Meer informatie over de entreeprijzen van die activiteiten is te vinden op www.brandeliers.nl

Kindermiddag 2016

De kindermiddagen in Brandevoort zijn ieder jaar een groot succes. Om voor iedereen carnaval mogelijk te maken is er op de maandagmiddag van de carnaval een heus carnavalsfeest voor de kleinste onder ons.

Dit seizoen vindt de kindermiddag plaats op maandag 8 februari 2016, van 14.00 tot 18.00 uur. De prijs voor een kinderkaart bedraagt €3,50 (inclusief 2x ranja en 1x chips), de prijs voor een ouderenkaart bedraagt €2,50.

Familiedag 2016

Dit jaar zal er op de dinsdagmiddag in Brandevoort een nieuwe activiteit plaatsvinden. Deze dinsdagmiddag is namelijk een familiedag! Om voor iedereen carnaval mogelijk te maken is er op de dinsdagmiddag van de carnaval een carnavalsfeest voor alle leeftijden.

Zo zal er een rad van fortuin zijn waarmee je mooie prijzen kunt winnen, kan er bij de karaoke luidkeels meegezongen worden met allerlei carnavalsliedjes, en meer! DJ Peter zal op deze middag ook nog zorgen voor de leukste carnavalshits.

De familiedag duurt van 14.00 tot 18.00 uur. De prijs voor kinderen bedraagt €3,50 (incl. 2x ranja en 1x chips), de prijs voor volwassenen bedraagt €2,50. Als een kind geen ranja of chips wil kan daarvoor natuurlijk ook gewoon een volwassenenkaartje gekocht worden.

Carnavalsbrunch

Op maandagochtend 8 februari zal er in wijkhuis ’t BrandPunt een carnavalsbrunch plaats gaan vinden! Een gezellige manier om tijdens deze gezamenlijke ochtend/middag maaltijd weer kracht op de doen voor een nieuwe carnavalsdag!

De brunch zal plaatsvinden van 10:30 tot 12:30 uur. De kosten voor de brunch bedragen € 5,- per persoon. Voor kinderen tot 4 jaar is dit helemaal gratis.

754 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok