Op zaterdag 18 februari is de 80’s-90’s Party in Brandevoort EINDELIJK weer terug in wijkhuis ’t Brandpunt. Dit jaar organiseren we dat speciaal op de zaterdag van carnaval. We zullen vooral disco & dance nummers horen uit de 80’s-90’s, maar af en toe ook een echte carnavalskraker. Oftewel DUBBEL feest!!
De tickets kosten 5 euro per stuk (+ ticketfee) en zijn nu (alleen online) te bestellen via deze link: https://www.eventbrite.com/…/tickets-80s-90s-party…
Net als voorgaande edities wordt de avond verzorgd door DJ Anthony van SOUND4ALL. De verlichte dansvloer ligt klaar om op gedanst te worden op de grootste hits uit de 80’s en 90’s. Get Into The Groove: hits van Madonna, Michael Jackson en George Michael zullen natuurlijk niet ontbreken. En uiteraard kun je ook helemaal los gaan op nummers zoals Wonderful Days en Rainbow in the Sky.
Er is geen verplichte dresscode. Mocht je je willen kleden in 80’s-90’s-stijl of in je carnavalskostuum, dan is dat allemaal prima!
Lekker dansen samen, stilstaan is geen optie! Mis het niet, want je hoeft de wijk niet meer uit voor een geweldige avond!
Hopelijk komen jullie samen met jullie familie, vrienden, buren en kennissen naar deze spectaculaire feestavond. Zo vieren we straks met zijn allen 1 groot feest in de wijk!
Share This