Onze 9e Prins ofwel Prins Mark

De commissie Binnengebeuren heeft een goede traditie voor  een ludieke herkenbare bekendmaking: gedempt licht, een spannend muziekje en de 11 hints plaveiden de weg naar de onthulling. Als heuse mascotte van de Brandeliers werd de nieuwe hoogheid de zaal ingeleid. Om zijn postuur nog niet te verraden was hij ook nog  voorzien van een zwarte beschermhoes. Na zijn onthulling en aangekleed te zijn als Prins werd de scepter door Oud Prins Alex I aan hem overgedragen; en is vanaf dit moment Prins Mark I. Uiteraard kan hij het niet alleen en daarom is hij erg verheugd om dit samen te doen met Adjudant Jeroen. Onze fantastische dansgarde had als eerste een cadeau: een volledige nieuwe dans.

Prins Mark den uurste

Mark Sanders (1973) is geboren en getogen in Geldrop en is sinds 2000 woonachtig in Brandevoort. Mark is in het dagelijks leven werkzaam in en rond onze wijk Brandevoort als Financiële Wooncoach. Veel klanten van hem hebben, mede dankzij een passende financiering, hun droomhuis kunnen bouwen/kopen. Bij PSV leerde hij Ingrid kennen met wie hij sinds 2002 is getrouwd en samen hebben zij een tweeling; Thomas en Daan. Ingrid is wijkverpleegkundige bij ZuidZorg.

Ook is hij actief betrokken bij een aantal verenigingen en stichtingen waaronder, als een van de hoofdsponsors, bij SV Brandevoort en bestuurslid van de Stichting Smile per Mile waar, met sportauto’s, gezorgd wordt voor een gave dag zonder zorgen voor kinderen met een beperking/handicap.

Prins Mark I was overdonderd dat men hem vroeg de 9e prins van de CS de Brandeliers te worden. Na terugkomst uit Hethel (UK), waar hij het 70-jarig bestaan van Lotus Cars bijwoonde, hield hij kort beraad met Ingrid en zeiden ze samen volmondig ja op dit verzoek. Hij gaf direct aan “samen” met de Brandeliers, zijn adjudant Jeroen en alle Brandevoorters een top feest te maken van Carnaval 2019.

Adjudant Jeroen

Adjudant Jeroen (1968) is de steun en toeverlaat die Prins Mark I zal ondersteunen en niet van zijn zijde zal wijken tijdens carnaval 2019. Jeroen is IT Security specialist bij Philips en ook vanaf 2000 woonachtig in Brandevoort. Zijn vrouw Meriam is werkzaam bij Dorel Maxi Cosi en zij hebben twee kinderen, Lieke en Mattijn. Natuurlijk houden ze van een feestje en carnaval.

Motto 2018/2019

De prins en zijn adjudant koken met een groep Brandevoortse vrienden bij Ikook heerlijke gerechten. Dit is een echte hobby van beiden. Daarom hebben zij het volgende motto gekozen; “Wai maeke er samen ‘n skôn fisje van!”

Samen met de Brandeliers geüniformeerden, onze dansgarde, Grootvorst Peter en Vorst William zullen zij carnaval 2019 voorgaan in het mooie Brandevoort.

Prins Mark I roept samen met zijn adjudant Jeroen alle Brandevoorters op om deel uit te maken van dit geweldige feest in hoftempel ‘t Brandpunt om zo samen en met elkaar carnaval te vieren. Verder wensen zij alle carnavalsverenigingen en inwoners van Helmond en omstreken een geweldige maar vooral gezellig carnaval toe, en hopen hen in de aanloop naar en tijdens de carnaval te zien, Alaaf!

Wai maeke

er samen ‘n

skôn fisje van!

Nieuws

Agenda

De Brandeliers

Volg ons

                                                   

Lid worden

Steun ons

Contact

Volg ons

                                                   

Nieuws en agenda in samenwerking met

Nieuws en agenda in samenwerking met ->

 <- Ditisonzewijk.nl