Onthulling

Als heuse mascotte van de Brandeliers werd de nieuwe hoogheid de zaal ingeleid. Om zijn postuur nog niet te verraden was hij ook nog voorzien van een zwarte beschermhoes. Na zijn onthulling en aangekleed te zijn als Prins werd de scepter door Oud Prins John I aan hem overgedragen: Prins Alex I. Uiteraard kan hij het niet alleen en daarom is hij erg verheugd om dit samen te doen met Adjudant Charles. Onze fantastische dansgarde had als eerste een cadeau: een volledige nieuwe dans.

Prins Alex den uurste

Alex Ruwers (21-03-1979) is geboren en getogen in Eindhoven (Woensel) en woonachtig en gesetteld in Brandevoort sinds 2011. Onze prins Alex I staat in het dagelijkse leven ook wel bekend als;

“Alex de Makelaar in Brandevoort” en is een veel geziene gast in onze mooie wijk. Hij heeft samen met zijn partner Esther  2 zonen; Stef, 2007 en Tygo, 2009. Esther is werkzaam bij Kinderopvang De Grabbelton in Geldrop.  Daarnaast is zij zeer actief vrijwilligster bij de commissie Sint Intocht en de fietsenbeurs.

Prins Alex I was zeer verast dat hij gevraagd werd als prins maar twijfelde niet lang voordat hij samen met Esther ‘ja’ zei. “Die had ik niet aan zien komen! We gaan een geweldige ervaring rijker worden. Het lijkt ons super leuk om met de Brandevoorters een fantastisch carnaval neer te zetten en te genieten van alle gezelligheid.”

Adjudant Charles de Groot

Adjudant Charles de Groot (18-10-1968) is dit seizoen zijn wederhelft, steun en toeverlaat die al sfeerverhogend hand en spandiensten zal verrichten voor onze nieuwe hoogheid. Charles en Yvonne zijn trouwe Brandeliers en hebben er ook erg veel zin in. Charles is een bekende Helmonder want hij heeft een plaatsje in de eregalerij in de Kamstraat als Paralympisch kampioen zwemmen (Seoul, 1988). Hij is lab medewerker bij de Flint group. Yvonne werkt bij Call-it als commercieel medewerkster. Hun kinderen zijn ook actief tijdens de carnaval; Bryan bij de Goudblinkers wagenbouwers en Alycha bij de Dansgarde. Samen met de Brandeliers  geüniformeerden en onze dansgarde zullen zij het carnaval voorgaan in dit mooie stukje van Helmond.

Motto 2017/2018

Omdat Prins Alex I en Adjudant Charles samen een passie hebben voor saamhorigheid werd   het motto  al snel gezocht in deze richting . Het motto is dan ook:

Gezellig thuis bij de Brandeliers!

 Prins Alex I roept graag alle wijkbewoners op om deel uit te maken van dit geweldige feest in Hoftempel ’t Brandpunt om zo samen Carnaval te gaan vieren. Verder wensen zij alle carnavalsverenigingen en inwoners van Helmond en omstreken een geweldige maar vooral gezellig carnaval toe,  en hopen hen in de aanloop naar en tijdens de carnaval te zien!  Alaaf!!

Gezellig thuis

bij de

Brandeliers!

Nieuws

Agenda

De Brandeliers

Volg ons

                                                   

Lid worden

Steun ons

Contact

Volg ons

                                                   

Nieuws en agenda in samenwerking met

Nieuws en agenda in samenwerking met ->

 <- Ditisonzewijk.nl